REdu på Wednesday workshop på NMBU!


Onsdag 10. februar var Avfall Norge og REdu på besøk hos Start NMBU for å kjøre en liten teaser på neste ukes lansering.

12 engasjerte studenter møtte opp for å lære mer om avfalls- og gjenvinningsbransjen, REdu og løse en kortversjon av caset som også skal gjennomføres på selve lanseringen av REdu 17. februar på NMBU. Denne gjengen fikk dermed et lite forsprang.

Studentene viste herlig engasjement kreativitet rundt caset som var Lag et viralt videokonsept rundt temaet “gjør avfalls- og gjenvinningsbransjen sexy”. Det resulterte i ideer på rundt alt fra apputvikling, avfall som verdifull ressurs og hvordan vi som personer forholder oss til miljø og hverandre. Videoen skal presenteres neste uke.

Vi lanserer REdu på NMBU 17.februar og NTNU 29.februar, og oppfordrer flere medlemmer til å bli med i prosjektet! Send interesse til jens.maage@avfallnorge.no.

Har dere sommerjobber, prosjektoppgaver eller masteroppgaver? Send disse til oss, så synliggjør vi disse via REdu, på facebook, stand og web! Studentene viser stor interesse!

Følg oss på facebook!
NMBU_850x566   NMBU_850   NMBU3