Vil du ta Master med Mening?


REdu ønsker legge til rette for flere Master med mening i samarbeid med Ingeniører uten grenser (IUG ) på de studiestedene de har lokallag (f.eks NTNU og NMBU).
En tematikk blir til i dialog mellom studenten og veileder på studiestedet, bedriftspartner, Avfall Norge og IUG.

Formålet med en slik master er at studenter kan skrive sin mastergrad med fokus på humanitære utfordringer. De aller fleste studenter kan skrive en Master med Mening. Det finnes utfordringer innen mange ulike fagfelt knyttet til bistandsarbeid, f.eks etablering av avfallsystemer, bedre helse, gjenvinning, ressursutnyttelse og forvaltning. Masterstudenter bidrar med fagkunnskap fra studiene til noen som virkelig har behov for det.

Master med mening krever at man har en bedrift eller organisasjon med tilstedeværelse i det landet man skal jobbe og som står juridisk ansvarlig for studenten mens hun/han er ute..

Les mer

Er du interessert? Ta kontakt med Jens Måge (t 922 922 62) for diskusjon om hvordan komme videre og aktuelle tematikker. Du kan også laste ned overordnede forslag til temaer her: Master med Mening REdu.

plastsoppel-norad