Bli med å utvikle ideer gjennom REdu IDEaton – oppdatert!


IDEaton er en halvdagskonkurranse hvor du kan vinne fine premier gjennom å jobbe med å utvikle og videreutvikle nye ideer for bransjen. Vi gjennomfører fire IDEatoner i 2018. Målgruppen er studenter, gründerspirer og entreprenører mellom 18 og 30 år.
Vinnergruppen mottar 5.000 kr og blir med videre i en landsfinale.

Den første IDEaton ble avholdt i Stavanger 6. juni, med tema plast. Det foregikk  på Avfall Norges Årskonferanse i Stavanger Forum / Expo i samarbeid med blant annet IVAR, Stavanger kommune, Sandnes kommune, Ungt Entreprenørskap Rogaland og Start UiS.

Den neste IDEaton er hos Avfall Norge i Oslo, 11. september kl 16 – 20, med tema nye løsninger for (for)behandling av matavfall. Samarbeid med UiO Biotek, NMBU, linjeforeningen Indøk og Start NMBU.

Vi ønsker deltakere med variert bakgrunn, fra ulike skoler og universitet med ulike fagretninger for å gode, kreative prosesser. Det er maks 20 deltakere på hver IDEaton, så det gjelder å melde seg på snarest! Mer info og link til påmelding via lenkene over. Påmeldingslink finner du via via lenkene til arrangementet.

Vi gleder oss og er spente på hvilke nye ideer som kan komme opp og være med å forme bransjen for de kommende årene.
Mulighetene er mange og vi skal ta de i bruk!!