REdu på Karrieredagene


REdu har i høst deltatt på 3 Karrieredager!

 

18. september stod vi på stand på Universitetet i Oslo (UiO), 20. september var vi på NTNU i Trondheim og  10. oktober besøkte vi NMBU i Ås.

Vi har snakket med utrolig mange engasjerte og nysgjerrige studenter. Det har vært studenter fra mange forskjellige studieretninger og felles for dem alle er at de er miljøengasjerte, de ønsker å gjøre en forskjell og de vil bidra til tverrfaglighet i bransjen.

Studentene stilte gode og relevante spørsmål, og mange var interessert i sommerjobber. Vi tilbød de som ønsket mer informasjon om avfalls. og gjenvinningsbransjen, REdu og relevante nyhetssaker mm., å skrive seg opp på en liste. Dette var svært interessant for studentene, og vi endte opp med 150 interessenter totalt! I Trondheim og i Ås stilte REdu også opp med en kahoot for å teste hvor mye studentene vet om bransjen. Kahooten skapte god stemning og vinneren fikk et gavekort på 500,- i premie.

 

Til sommeren skal vi ansette 30 studenter i sommerjobber og søknadsskjemaet for Summer Internships 2019 er nå åpnet. Her kan dere legge inn en relativt åpen søknad med noe personlig informasjon, hvor i landet du ønsker å jobbe, og hva slags tema/prosjekt du er interessert i. Ta en titt på våre samarbedspartnere her, dette kan bli deres fremtidige arbeidsplasser.

Søknadsfrist: 15. februar 2019

 

Tusen takk, til alle som besøkte oss på stand – deres engasjement lover godt for fremtiden!

 

Fikk du ikke mulighet til å besøke standen vår nå i høst, har du fortsatt en ny sjanse neste år.

#jordensressurserdinmulighet