Husk å søk REdu Summer Internships for 2019 – frist 15.2.


Tonje Liverød hadde internships med BIR i Bergen og på Voss i 2018.

REdu internships er betalt sommerjobb i en REdu-partnerbedrift kombinert med relevant faglig arbeid på din bachelor- eller masteroppgave, og/ eller et eller flere interne prosjekter i bedriften. Målet i 2019 er å øke tilbudet og kunne tilby internships til 30 studenter over hele landet.

  • 5 – 8 uker med full lønn
  • Alle fagretninger kan søke
  • Søknad og info: www.redu.no
  • Søknadsfrist: 15. februar 2019 – søknadsskjema her

Internships gjennomføres i løpet av sommeren. Ukene kan deles opp etter avtale mellom student og bedrift.
Målet er ansettelse før påske – men det vil fortsatt være muligheter for at du kan bli kontakt etter dette. Selv om vi ikke kan love at det blir tilbudt internships akkurat dere du ønsker, kan du allikevel spesifisere hvilken by, region eller selskap du primært ønsker å jobbe i. Du kan også oppgi at «alle byer og selskap» er interessante. Skriv om dine faglige interesser, kort om din studieretning og om deg selv og hvorfor du ønsker en jobb innen avfall- og gjenvinningsbransjen.

Din søknad blir formidlet videre til REdu-partnerne umiddelbart etter fristens utløp. Dersom de finner din søknad interessant, vil du bli kontaktet for avtale om intervju og eventuelt ønske om utfyllende begrunnelse for din søknad, CV, referanser mm. Det er med andre ord lurt å ha dette oppdatert og klart.

Les mer om erfaringene fra noen tidligere interns her på REdus hjemmesider – og husk følg oss på Facebook for oppdateringer og spennende arrangement du kan være med på.