Student Ønsker du et innblikk eller en inngang til en viktig, innovativ og voksende bransje?

Våre
Internships

Hvorfor bli REdu-intern?
Avfalls- og gjenvinningsbransjen i Norge har opplevd en eventyrlig utvikling. I dag kjennetegnes den av avansert teknologi, spennende innovasjonshistorier og nye markedsmuligheter.

Som REdu-intern får du 4-8 uker med full lønn, relevant erfaring innenfor ditt fagfelt og innsikt i en av Norges uunnværlige bransje. Du kan selv ønske deg til ønsket lokasjon og fagretning.

Hvem kan søke?
Studenter fra alle fagretninger og utdanningsnivå er velkommen til å søke.

Søknadsprosess
REdu mottar søknadene og distribuerer søkelisten i første omgang til REdu-partnerne, dvs selskapene som er med i REdu-programmet. Selskapene vil be om ytterligere informasjon, CV og referanser for de mest relevante kandidater, innkalle til intervju og gjennomføre ansettelsene. Målet er ansettelser før påsken, men det vil også være mulig å bli kontaktet etter påske og utover våren.

Søknadsfrist er gått ut.

Prosessen videre er at REdu-partnere kontakter kandidater direkte.

Master-
samarbeid

Er du student og interessert i erfaring og perspektiver innen bærekraft og sirkulær økonomi? 

REdu vil fremover samarbeide med flere universiteter og høgskoler og på flere fagområder, og jobbe med å koble disse miljøene med bransjen. Det vil derfor bli mulighet for mastersamarbeid innenfor mange ulike fagfelt og tematikker i samarbeid med bedrifter. 

Avfall- og gjenvinningsbransjen jobber med mange ulike utfordringer og har høye målsetninger i tiden fremover, derfor trenger bransjen deg! 

Avfalls- og gjenvinningsbransjen i Norge har opplevd en eventyrlig utvikling. I dag kjennetegnes den av avansert teknologi, spennende innovasjonshistorier samt bærekraft og sirkulær økonomi i praksis. Bransjen har et stort behov for å få nye kloke hoder for å drive utviklingen videre. 

Tidligere
Master-
samarbeid

REdu gir deg muligheten til å skrive masteroppgave i samarbeid med en av våre partnere. For inspirasjon se tidligere masteroppgaver i masterbanken vår.

AvfallNorge_rgb

Avfall Norge

E-post
post@avfallnorge.no

E-post
post@avfallnorge.no

Adresse
Øvre Vollgate 6 N-0158 Oslo