Student Ønsker du et innblikk eller en inngang til en viktig, innovativ og voksende bransje?

Våre
Internships

Hvorfor bli REdu-intern?
Avfalls- og gjenvinningsbransjen i Norge har opplevd en eventyrlig utvikling. I dag kjennetegnes den av avansert teknologi, spennende innovasjonshistorier og nye markedsmuligheter.

Som REdu-intern får du 4-8 uker med full lønn, relevant erfaring innenfor ditt fagfelt og innsikt i en av Norges uunnværlige bransje. Du kan selv ønske deg til ønsket lokasjon og fagretning.

Hvem kan søke?
Studenter fra alle fagretninger og utdanningsnivå er velkommen til å søke.

Søknadsprosess
Du søker via søknadsportalen vår her, på Finn eller LinkedIn, og vi i REdu mottar søknaden din. Vi distribuerer deretter alle mottatte søknader videre til alle REdu-partnere, som vil si selskapene som er med i REdu-programmet. Selskapene vil selv be om ytterligere informasjon, CV og referanser fra de kandidatene de finner mest relevante, og kaller også selv inn til intervju og gjennomfører ansettelser.

Tidslinje: søknadsportalen åpner i januar/februar hvert år, og målet er ansettelser før påsken. Men det vil også være mulig å bli kontaktet etter påske, og utover våren.

Søknadsportalen for 2022 er nå lukket. Men følg med på sidene våre for informasjon om søknadsprosess for sommeren 2023. 

Master-
samarbeid

For inspirasjon, se tidligere masteroppgaver i masterbanken vår.

Er du student og interessert i erfaring og perspektiver innen bærekraft og sirkulær økonomi? Avfall- og gjenvinningsbransjen har høye målsetninger i tiden fremover og derfor trenger bransjen din kunnskap!

REdu samarbeider med flere universiteter og høgskoler, på ulike fagområder, og jobber med å koble disse miljøene med bransjen. Det er derfor muligheter for mastersamarbeid innenfor mange ulike fagfelt og tematikker i samarbeid med bedrifter. 

Under kan du sjekke ut tidligere masteroppgaver for å finne inspirasjon til hva du selv kan skrive om, samt at du kan sjekke ut hvilke bedrifter som ønsker å bli kontaktet om mastersamarbeid.

AvfallNorge_rgb

Avfall Norge

E-post
post@avfallnorge.no

E-post
post@avfallnorge.no

Adresse
Øvre Vollgate 6 N-0158 Oslo