Student Ønsker du et innblikk eller en inngang til en viktig, innovativ og voksende bransje?

Våre
Internships

Hvorfor bli REdu-intern?
Avfalls- og gjenvinningsbransjen i Norge har opplevd en eventyrlig utvikling. I dag kjennetegnes den av avansert teknologi, spennende innovasjonshistorier og nye markedsmuligheter.

Som REdu-intern får du 4-8 uker med full lønn, relevant erfaring innenfor ditt fagfelt og innsikt i en av Norges uunnværlige bransje. Du kan selv ønske deg til ønsket lokasjon og fagretning.

Hvem kan søke?
Studenter fra alle fagretninger og utdanningsnivå er velkommen til å søke.

Søknadsprosess
REdu mottar søknadene og distribuerer søkelisten i første omgang til REdu-partnerne, dvs selskapene som er med i REdu-programmet. Selskapene vil be om ytterligere informasjon, CV og referanser for de mest relevante kandidater, innkalle til intervju og gjennomføre ansettelsene. Målet er ansettelser før påsken, men det vil også være mulig å bli kontaktet etter påske og utover våren.

Vi søker prosjektleder for REdu!

REdu har 28 ambisiøse partnere som er opptatt av å bidra til en bærekraftig utvikling og reduserte klimagassutslipp. Med på laget trenger de universiteter og høyskoler, masterstudenter og nyutdannede fagpersoner som vil være med å videreutvikle virksomheten. REdu er inne i sin andre 3-årsperiode og nå søker vi etter en dedikert prosjektleder som skal være med å videreutvikle REdu på vegne av partnerne og bransjen.

Master-
samarbeid

For inspirasjon se tidligere masteroppgaver i masterbanken vår.

Er du student og interessert i erfaring og perspektiver innen bærekraft og sirkulær økonomi? 

REdu vil fremover samarbeide med flere universiteter og høgskoler og på flere fagområder, og jobbe med å koble disse miljøene med bransjen. Det vil derfor bli mulighet for mastersamarbeid innenfor mange ulike fagfelt og tematikker i samarbeid med bedrifter. 

Avfall- og gjenvinningsbransjen har høye målsetninger i tiden fremover og derfor trenger bransjen din kunnskap! Undersøk gjerne tidligere masteroppgaver for å finne insperasjon til hva du kan skrive om.

Og er du i prosessen av å skal velge masteroppgave se under for bedrifter som ønsker mastersamarbeid. 

AvfallNorge_rgb

Avfall Norge

E-post
post@avfallnorge.no

E-post
post@avfallnorge.no

Adresse
Øvre Vollgate 6 N-0158 Oslo